Portem tota la seva IT al núvol

Cloudgrup
Notícies

El passat 17 de Març, Cloudgrup, va participar en un Taller a Localret per l’Administració Pública:

Notícia completa aquí.

Virtualitzalització d’Escriptoris As a Service. Transformació del lloc de treball a l’Administració Pública
Ramon Trullàs i Roca, soci director de Cloudgrup

Renovació (virtual) dels llocs de treball. Eines de suport per l’administrador del parc informàtic
Paco Alba, tècnic informàtic de l’Ajuntament de Matadepera

25 i 26 de Febrer de 2015 al World Trade Center de Barcelona

ITworldEdu

L’ITworldEdu és un dels esdeveniments anuals de referència del sector tecnològic educatiu. Té com a propòsit compartir les novetats tecnològiques, experiències educatives i les aplicacions innovadores de la tecnologia per facilitar que la demanda educativa i l’oferta TIC de productes i serveis de tecnologia educativa tinguin el seu punt de trobada.

La setena edició de l’ITworldEdu presenta un nou model de congrés amb un clar enfoc internacional, una component innovadora i creativa en continguts, disseny i format i una clara aposta perquè l’escola sigui protagonista de l’esdeveniment i les empreses impulsores del canvi.

El congrés farà palès l’ecosistema educatiu format per demanda educativa, indústria, Administració, famílies i experts en tecnologia educativa, comptant el programa amb les temàtiques i tendències tecnològiques més actuals del moment i els ponents més rellevants.

L’ITworldEdu d’enguany continuarà abordant l’impacte i introducció dels dispositius mòbils en l’educació, així com les millors pràctiques en metodologies innovadores amb suport de les TIC i l’aprenentatge actiu a través de la programació i la robòtica. El tractament dels continguts digitals, el paper de lideratge del director de centre en implantacions de tecnologia i com està funcionant l’ecosistema tecnològic a l’escola seran també plantejats en aquesta edició.

El proper 5 de febrer Cloudgrup realitzarà a la Cambra de Comerç de Barcelona una sessió informativa sobre reducció de costos TIC amb sistemes VDI en Cloud.

No deixi passar l’oportunitat de conèixer de la mà dels millors experts de Cloudgrup com reduir costos i inversió en infraestructura TI. Millori la productivitat accedint a tota la informació del seu negoci quan vulgui, on vulgui i amb qualsevol dispositiu.

Inscriu-te ara, és gratuït

Amb el patrocini de IBM i Citrix.

El portal de negocis NoticiasEmpresariales també es fa eco de les nostres innovacions, descriu els avantatges de la migració de tota la empresa al núvol, amb els estalvis de costos com a principal al•licient per a donar el pas.

Notícia completa aquí.

El diari El País ha realitzat un article sobre les innovacions tecnològiques que proposem des de Cloudgrup, amb exemples de l’aplicabilitat dels nostres serveis.

“Amb la nostra tecnologia, el punt de treball tradicional desapareix. Es pot accedir a tot l’imaginable des de qualsevol dispositiu, en qualsevol lloc. Amb això, les empreses redueixen considerablement els recursos econòmics destinats a equips informàtics.”

Llegir la notícia completa a El País

Back to top