Portem tota la seva IT al núvol

Cloudgrup
Empresa

Cloudgrup és l’empresa de prestació de serveis d’infraestructura IT al cloud pionera en la implantació d’escriptoris virtuals. L’aplicació de tecnologies líders que garanteixen la millor experiència a l’usuari i el nostre model de pagament per ús són els nostres valors diferencials.

La nostra missió és fer possible la transició des d’un model basat en la inversió en infraestructures IT de propietat per part de les empreses a un model basat en el pagament per ús. El nou paradigma aporta un ampli ventall d’avantatges i noves possibilitats que en el model tradicional requerien d’inversions de capital, i que amb el nostre model són substituïdes per quotes de servei.

Cloudgrup neix de la unió de dos socis (Ilimit Ivrateq) amb una àmplia experiència en el món de la IT empresarial des de vessants ben diferents. Aquesta diversitat de visió ens permet oferir un enfoc global als nostres clients en la seva transició cap al cloud, ja que sabem què demanen a la seva infraestructura IT i què els pot oferir el model cloud.

ILIMIT COMUNICACIONS S.L. és un ISP que aporta l’experiència de més de 17 anys de gestió de centres de dades i infraestructures de telecomunicacions.

IVRATEQ S.A. és un integrador de solucions IT que aporta més de 8 anys d’experiència com a especialista en solucions de virtualització d’infraestructures i storage.

El compromís amb els nostres valors originals d’innovació, especialització i excel·lència ens permet estar a l’avantguarda de la revolució tecnològica de la computació en el núvol, els nostres socis i aliats són líders en els seus respectius mercats.

Si contactes amb nosaltres estarem encantats d’ampliar la informació aquí exposada.

Back to top