Portem tota la seva IT al núvol

Cloudgrup
Connectivitat

Cloudgrup ofereix la solució més àmplia en serveis d’accés a Internet i connectivitat per a l’empresa: des de serveis basats en tecnologia ADSL i SHDSL amb ample de banda 100% dedicat, fins als més crítics suportats sobre LPP (Línies Punt a Punt) com ràdio enllaços i EtherMAN (fibra òptica). Els serveis de connexió a Internet de Cloudgrup es caracteritzen per la seva alta disponibilitat, fiabilitat i garantia.

ADSL: connectivitat de banda ampla de 256Kbps fins 8Mbps (downstream), 100% dedicada, possibilitat de multilink i BGP4, accés a gràfiques de consum, plataforma 100% Cisco,…

SHDSL: connectivitat de banda ampla simètrica de 400Kbps fins a 2Mbps (downstream & upstream), 100% dedicada, possibilitat de multilink i BGP4, accés a gràfiques de consum, Plataforma 100% Cisco,…

Fibra: connexió en fibra òptica dissenyada per a empreses que consideren la connectivitat com un element crític en el seu negoci diari i que exigeixen la màxima disponibilitat. Les seves característiques principals són cabal 100% garantit i 100% dedicat, de 256Kbps a 155Mbps, Plataforma 100% Cisco, etc.

Ràdio Enllaç: la connexió mitjançant ràdio enllaç, permet als nostres clients la transmissió de dades de manera flexible i segura sense la necessitat de cenyir-se al cablejat instal·lat. La nostra xarxa sense fils envia totes les dades necessàries a través d’ones de ràdio xifrades, lo que elimina la possibilitat d’intercepció i interferències en la senyal. Gràcies a aquesta tecnologia es pot arribar fins on no arriba el cable, o és massa costós o complicat d’instal·lar. També proporciona una plataforma per a la interconnexió en xarxa local d’equips en constant moviment, portàtils o en instal·lacions merament temporals (per a sales d’exposicions, congressos, naus,etc.).

Back to top