Portem tota la seva IT al núvol

Cloudgrup
El Cloud

Durant la primera dècada del segle XXI, es va produir una primera revolució en les infraestructures empresarials de procés de dades. La virtualització de servidors va canviar la manera de gestionar els centres de procés de dades (CPDs) de les empreses i organitzacions de tot el món per sempre, permetent consolidar les càrregues de treball dels serveis en menys servidors, amb el seu consegüent estalvi de costos i complexitat, alhora que augmentava la flexibilitat i continuïtat en la prestació d’aquests serveis.

La segona revolució va arribar amb la virtualització d’escriptoris, donant pas a  infraestructures d’escriptoris virtuals (VDI), que estan canviant la manera de gestionar el parc de llocs de treball informàtic d’usuari final, traslladant les càrregues de treball dels PCs d’escriptori cap al CPD, des d’on es lliuren a l’usuari final mitjançant avançats protocols d’accés remot. D’aquesta manera aconseguim per als escriptoris dels usuaris els mateixos avantatges dels que ja gaudeixen els servidors virtualitzats.

La tercera revolució ha arribat amb l’irrupció del model de cloud computing. Centres de procés de dades amb capacitats massives, connectats a la xarxa i gestionats per operadors especialitzats com Cloudgrup, que proporcionen a les empreses i organitzacions recursos de procés i emmagatzematge de dades en un model de pagament per ús.

Però a Cloudgrup anem un pas més enllà. La nostra missió és fer que la seva empresa comenci a aprofitar totes aquestes tecnologies i models revolucionaris ara mateix, migrant tota la seva infraestructura IT, tant els servidors i l’emmagatzematge com els escriptoris, al cloud. Això li permetrà potenciar les capacitats de la seva infraestructura tecnològica i aconseguir una important reducció de costos, demostrable i sense inversions.

Back to top